BYGGMA

Vi är proffs på det vi gör!

Om oss

Vi har funnits länge i branchen och vet vad som krävs för ett lyckat projekt

Byggma har funnits i sin nuvarande form sedan 1984, det betyder att du kan lita på oss. Självklart jobbar vi alltid tillsammans med kunden för att slutresultatet ska bli som man har tänkt sig. Om möjligt vill vi gärna vara med ifrån början i planeringstadiet till färdigt objekt för att det ska gå så smidigt och bra som möjligt att genomföra ert drömprojekt. Vi blir ofta anlitade att bygga svårare arkitektritade lösningar och vet hur man får till det där lilla extra.

 

 

Vi följer alltid gällande branchregler, rekomendationer och lagar. Vi är auktoriserade av byggkeramikrådet (BKR) för arbtete i våtrum samt medlemmar i Plattsättningsentreprenörernas Riksförbund (PER). Att vi är Auktoriserade av byggkeramikrådet för arbete i våtrum innebär att företaget genomgått en särskild utbildning omfattande ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Dessutom behövs en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsentreprenader.

Mer information om byggkeramikrådet och deras auktorisering kan du få på deras hemsida via länken till höger. Där kan du själv kontrollera att vi är auktoriserade för tätskitsarbeten i våtrum.

 

Byggma använder alltid kvalitetsprodukter från kända märken. När arbetet är klart får du ett kvalitetsdokument som garanterar att branchregler följts!

Samarbetspartners

Här är en lista med länkar till organisationer och företag som vi samarbetar med